Food Viamala

Biohof Taratsch

Lohn im Winter
Landwirtschaft, Acker, Kultur und Gastronomie als beständiger Kreislauf: Rebecca’s Kochphilosophie beginnt bereits bei der Saat und biologischen Kultivierung von Gemüsen und Feldfrüchten sowie der respektvollen Haltung ihrer Hoftiere. Hier entstehen kulinarische Reisen, Esswahrnehmungen, rund um das Angebot im Alpinen Raum.

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Landwirtschaft, Acker, Kultur und Gastronomie als beständiger Kreislauf: Rebecca’s Kochphilosophie beginnt bereits bei der Saat und biologischen Kultivierung von Gemüsen und Feldfrüchten sowie der respektvollen Haltung ihrer Hoftiere. Hier entstehen kulinarische Reisen, Esswahrnehmungen, rund um das Angebot im Alpinen Raum.

From cultivation and husbandry to the kitchen and to the plate.

Description

Organic farm in Lohn with a café and farm shop. All the cows proudly wear their horns, in the garden Pro-Specie-Rara potatoes grow, the café treats you with home-made alpine cakes and the shop offers products from the farm and the region.

Opening hours

Opening times of the café Fortuna and the farm shop: - Tuesday 11 a.m. - 6 p.m -Saturday 11 a.m. - 6 p.m On request also gladly outside opening times. www.biohof-taratsch.ch/

Directions

Public Transport

Lohn is easily accessible by public transport, the event times are coordinated with this. Information on PostBus travel times can be found on the SBB website.

Directions

Lohn GR, Val Vins

Parken

Public parking at the village entrance (location Google Maps). The organic farm Taratsch is only a 5-minute walk away. 

Map

Responsible for this content Viamala Tourism.
This content has been translated automatically.

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